Rust in je dagelijks leven.


Actief vertragen en veilig verstillen, zodat je jezelf liefdevol kunt voeden. Doe mee met ons online maandprogramma van 1 t/m 31 oktober 2024.

411+

tevreden deelneemsters

9,1

gemiddelde beoordeling

7e

editie Liefdevol Voeden

Te druk (in je hoofd)?

Je bent al een tijdje bezig met persoonlijke ontwikkeling. Je hebt jezelf beter leren kennen. En je voelt dankbaarheid voor het leven. Toch merk je op dat het nog niet helemaal lekker stroomt gedurende de dag.


 • Je zit (veel) in je hoofd en je ervaart onrust in je systeem. Hierdoor modder je maar een beetje aan en vliegen de dagen aan je voorbij. Je mist gronding in- en verbinding met je lichaam.
 • Je vindt het lastig om beslissingen te maken op basis van jouw eigen (kern)waarden. Op sommige dagen scrol je uren op je telefoon, zonder werkelijke vervulling. En op andere dagen, glippen de uren door je vingers. Je mist richting gedurende de dag.
 • Je vindt het uitdagend om te zijn met wat er is, ook al verlang je wel naar een vorm van acceptatie. Je rent en vliegt, terwijl je verlangt naar rust en ruimte in de dag.


Door te vertragen en verstillen, kun je opmerken wat jou werkelijk voedt.


Liefdevol Voeden helpt je bij dit proces. Dit veel omvattende online maandprogramma helpt je om te vertragen, verstillen en voeden, vanuit rust, ruimte en richting, zodat je weer vervulling en voldoening ervaart in je dag.

De hoofdingrediënten van deze maand

Mildheid

Samen met een flinke portie zachtheid,, zodat je jezelf weer kunt zien en zijn.

Kort en bondig

Geen urenlange saaie materie, maar duidelijk to the point, zodat het behapbaar blijft.

Daadkracht

Vanuit de ontmoeting met jouw innerlijke wereld, ga je weer vol vertrouwen op pad.

Hallo herfst.

Het is september. De zomer loopt ten einde en de natuur bereidt zich voor op de herfst. Het is tijd om een stapje terug te doen. Veel mensen rennen maar door, proberen nog snel dat ene nieuwe idee uit te werken. Ze zijn constant bezig met creëren en implementeren, zonder te stoppen.


Maar hierdoor mis je de waardevolle kansen van de herfst en winter. Het lichaam verlangt naar rust en bezinning, maar de agenda zit overvol en laat geen ruimte voor adempauzes. Dit leidt uiteindelijk tot irritatie en frustratie.


Bereid je voor op de herfst door te oogsten, genieten én te vertragen.

Want wanneer je leert vertragen, zul je in staat zijn om te verstillen en kun je luisteren naar dat wat écht belangrijk is voor jou.

Voed jezelf bewust, zoals voeden werkelijk bedoeld is.


Zonder regels, wél met liefdevolle kaders.
Zonder zelfafwijzing, wél met liefdevolle discipline.
Zonder perfect plaatje, wél met een flinke portie veerkracht.


In een wereld waar allerlei adviezen je om de oren vliegen, leer je luisteren door te vertragen, observeren en ervaren.

Rust en ruimte leren kiezen, gun ik iedereen.
"De training heeft me echt bewust gemaakt van de relatie met mezelf en voeding en de relatie tussen gedachten en gedrag. Ik merkte ineens op dat ik een dag niet meer precies kon herinneren wat ik in welke hoeveelheden had gegeten, dat was heel nieuw voor mij als iemand die voorheen iedere dag toch wel indeelde als ‘goed’ of ‘fout’ op basis van o.a. voeding en beweging. Die rust en ruimte te voelen en ervoor te leren kiezen gun ik iedereen."
Lonneke

Leerzaam, informatief, speels en oprecht.

"Wát een gaaf programma! Leerzaam en informatief maar ook speels en oprecht. Ik heb zo veel aha-momentjes gehad en ze zullen me voor altijd bij blijven. Saraï barst van de kennis en wijsheid over voeding, het menselijk lichaam en hoe je een menselijk leven leidt in je dag."
Jorien

Verwelkom jouw natuur.

Van jongs af aan word je hier in het Westen gestimuleerd om constant in actie te zijn, te werken en carrière te maken. Druk zijn is normaal, en velen voelen zich verplicht om veel ballen hoog te houden. Stilzitten wordt vaak gezien als zwakte, iets om te bewaren voor later. En zo blijf je maar doorrazen, van de ene afspraak naar de andere, met een overvolle agenda en drukke activiteiten.


Je bent immers zo gewend geraakt aan een leven geleid door de ratio, dat jouw emotionele wereld naar de achtergrond is verdwenen. Hierdoor verlies jehet contact met jouw ware behoeften en vul je jezelf met dingen die jou alleen maar afleiden.


Vertragen voelt dan ook onwennig, want jouw gedachten, overtuigingen, regels en patronen schreeuwen zodra je ook maar een beetje gas terugneemt. En dus blijf je maar doorgaan, om maar niet te hoeven luisteren naar wat jouw lichaam werkelijk nodig heeft.


Totdat je erachter komt dat het je uitholt en je niet langer meer voedt en vervult. Liefdevol Voeden ondersteunt je in dit proces van vertragen, verstillen en voeden.


Helder, praktisch en toepasbaar.
"Ik heb nog nooit een programma gevolgd (en dat zegt wat ;) wat zo helder, praktisch en toepasbaar is als Liefdevol Voeden. Sarai deelt met zoveel liefde en zorgvuldigheid haar enorme kennis en expertise op een behapbare manier, waardoor ik wat ik geleerd heb goed kon integreren in het dagdagelijkse. De live sessies waren niet alleen waardevol maar ook echt fijn om aan deel te nemen (een warm bad) en de content is kort, bondig en duidelijk."
Kelly
Compleet en down to earth.
"Het programma liefdevol voeden is voor mij een compleet en mooi down to earth programma. Je wordt je meer bewust van je werkelijke behoeftes door stil te kunnen staan bij jezelf. Daardoor kan je beter voelen waar jij behoefte aan hebt. Ik kan het iedereen aanraden die wat dichter bij zichzelf wil komen en wat mee zou willen verstillen. Het draait echt om het bewust liefdevol voeden (op alle vlakken) van jezelf."
Miriam
Zakken in mijn lichaam en dagelijks leven.
"Het volgen van Liefdevol Voeden heeft mij geholpen weer te zakken in mijn lichaam en mijn dagelijks leven. Het heeft rust gebracht. Er zit een hele fijne opbouw in het programma. Op kundige en liefdevolle wijze neemt Sarai je mee op weg om jezelf liefdevoller te voeden, op alle gebieden. Een fijne basis waar ik nog vaak op terug zal grijpen."
Marjolein

Terwijl anderen doorsjezen...

Geef jij jezelf de tijd en ruimte om actief te vertragen in de herfst.Verwelkom je liefdevol de herfst en winter, in plaats van te streven naar een eeuwige zomer.


Ervaar je de kracht van een belichaamde NEE, in plaats van overal JA op te zeggen.


Leer je jouw gevoelswereld weer te verwelkomen, zonder jezelf vol te stoppen met afleidingsmanoeuvres. Zo ben je klaar om de winter te omarmen en lief te hebben, en zie je weer de schoonheid van ieder seizoen.


Hoewel het verwelkomen van ongemak niet makkelijk is, brengt het uiteindelijk de meeste vervulling, omdat het een natuurlijk onderdeel van het leven is. Een leven waarin je jezelf leert zien en verwelkomen, precies zoals je bent.

Verwelkom Rust, Ruimte en Richting

De hele maand oktober staat in het teken van Liefdevol Voeden, zodat je:

 • Diepe rust en vertrouwen ervaart om te zijn wie je bent;
 • Ruimte ervaart in je dag, ondanks je taken en verplichtingen;
 • Duidelijke richting hebt waardoor je minder consumeert;
 • De herfst (en winter) kunt omarmen zoals het is door liefdevol te vertragen en verstillen.
Komt tot de kern
"Saraï is een rustige vrouw die steeds goed tot de kern komt en mij inspireert. Fijn om naast het boekje ook de live sessies met haar te doen."
Martine
Waardevol en compleet programma.
"Ik heb met erg veel plezier deelgenomen aan liefdevol voeden, Saraï is een erg lieve en mooie vrouw waarbij ik mezelf al snel op mij gemak voelde. Kennis en doorleving komen zo mooi samen. Voor mij was het een erg waardevol en compleet programma waarin ik nog meer heb mogen leren over mezelf, en super veel tools aangereikt worden, zodat je er ook echt mee kan oefenen in het dagdagelijkse."
Loes

Want dit gaan we doen!

Liefdevol Voeden is de hele maand oktober informatie, inspiratie en ervaring opdoen, om vanuit die plek intentionele actie uit te zetten.


Alles is online en op je eigen tempo te volgen. Doe mee met de wekelijkse livesessies via Zoom of kijk ze op een later moment terug.


Wat je leert tijdens Liefdevol Voeden:

 • Verwelkom de onderstroom van diepe rust in het dagdagelijkse;
 • Ontdek wat je werkelijk belangrijk vindt in het leven;
 • Observeer welke innerlijke bewegingen je maakt gedurende de dag;
 • De kracht van opmerkzaamheid en keuzes.

 

Wat je ervaart tijdens Liefdevol Voeden:

 • Rust om te prioriteren in het dagdagelijkse;
 • Ruimte en erkenning geven aan jouw binnenwereld;
 • Richting om betekenis te geven aan- en voldoening te halen uit jouw dagen;
 • Minder behoefte aan consumeren, méér behoefte aan voeden.

Na deze maand:

Heb je 10+ praktische oefeningen in je toolbox om actief te vertragen en verstillen;
Heb je jouw 5 kernwaarden helder en kun je concrete acties benoemen om deze te blijven voeden;

Leg je moeiteloos je mobiel weg gedurende de dag én in het weekend;

Heb je jouw PAUZE-knop gevonden en kun je 'm bewust actief inzetten;

Kun je de basisprincipes van intuïtief eten met een gerust hart toepassen.
€ 347,-

Liefdevol Voeden

  • E-learning: 7 modules met ruim 2 uur aan korte video (of podcast) opnames;
  • 5 live sessies met Saraï via Zoom voor verdieping en om jouw persoonlijke vragen te stellen;
  • Iedere maandag een overdenking om je in beweging te brengen;
  • Liefdevol Voeden journal, 60 blz om je te ondersteunen in het verbinden, vertragen, verstillen, voeden en integreren.
Luisteren naar je waarden.
"Ik ben echt super blij met deze training. Ik had veel te veel niet-functionerende regels voor mezelf opgesteld. Saraï heeft me geleerd wat liefdevol voeden is, oa luisteren naar je waardes, afstand nemen van je gedachten en beseffen dat je altijd een keuze hebt."
Yvette

Belangrijke patronen doorbreken.

"Door de combinatie van kennis op het gebied van voeding, de psychologie erachter en coaching in gedragsverandering, heb ik belangrijke patronen kunnen doorbreken."
Ellen
Het zet je in beweging.
"Liefdevol Voeden is een veelomvattend programma, waarin verschillende onderwerpen worden besproken die voor iedereen waardevol kunnen zijn. Naast de live sessies is er een e-learning met video's en overdenkingen en ontvang je een journal met goede vragen. De inhoud van dat alles is erg goed. Het zet je aan het denken, het zet je in beweging, het leert je veel en je krijgt praktische tools om toe te passen, en dat alles op een liefdevolle manier."
Franca

Legt de vinger snel op de tere plek.

"Saraï is een kundige therapeut die de vinger snel op te zere plek legt. Ook is ze oprecht geïnteresseerd en geeft tips zonder belerend over te komen."
Yara

Benut 11+ jaar aan professionele ervaring

 • Diëtist, klinisch epidemioloog, integratief gedragstherapeut en traumatherapeut i.o.
 • 1500+ cliënten begeleid
 • €40.000 aan opleidingen en cursussen
 • 40+ keer te gast in podcast
 • 10+ keer kennis delen in interviews voor landelijke media (NOS, RTL4, Nieuwsuur etc.)

Ontdek de waardevolle lessen die ik heb geleerd en vermijd de valkuilen waar ik in ben gestapt, samen met de aanzienlijke financiële investeringen die ik heb gedaan. Profiteer van mijn jarenlange 1-op-1 praktijkervaring, gecombineerd met solide wetenschappelijk onderbouwde methodieken en mijn eigen ontwikkelde tools, om een leven in verbinding te leiden.


Ervaar de kracht van vertragen, zodat je beter kunt luisteren naar jouw innerlijke behoeften en deze kunt vervullen, vertrouwen hebt in jouw keuzes en zo een voedzame balans creëert in je dag.null

“Ik kan Liefdevol Voeden iedereen aanraden die wat dichter bij zichzelf wil komen en wat meer zou willen verstillen.” – Miriam


“De laatste sessies ben ik niet aanwezig geweest & ik wil graag vertellen dat dit kwam omdat ik zó in de verstilling kwam door het programma. Het was onwijs verhelderend en verdiepend en heb een transformatie doorgaan. Een die ik heel erg koester. Bedankt!” – Malou


"Een zeer waardevolle training die je in een korte tijd inzicht geeft in je eigen gedrag!" - JamieHelder en ondersteunend.
"Sarai is altijd helder, en redelijk tegelijk: ze is niet normatief, maar exploratief en supportend. Iedereen kan zich veilig voelen bij haar."
Roanne
Helend, verdiepend en verhelderend.
"Saraï zorgt voor een ongekende transformatie. Mijn ervaring was helend, verdiepend en verhelderend."
Malou

Levenservaring, nuchterheid en kennis.

Saraï is voor mij een voorbeeld wat betreft de combinatie van energiewerk, levenservaring, haar nuchterheid en 'westerse' kennis van gedragstherapie.
Mascha
Wetenschappelijk en alomvattend
Saraï creëerde binnen een mum van tijd een vertrouwde sfeer, en wist door haar persoonlijke aanpak iedereen een stap verder te helpen. Science based en tegelijkertijd holistisch, ik vond het een zeer waardevolle ervaring.
Amber

Zodra je je aanmeldt, ontvang je direct toegang tot onze e-learning met daar 2,5 uur aan korte video's verdeeld over 7 modules:

Module 1: Mindset

Als je deze module hebt doorlopen, kun je:

 • Speelsheid en mildheid uitnodigen als ingrediënten voor verandering;
 • Jezelf ruimte geven voor verandering;
 • Nieuwsgierig zijn naar het proces dat zich wil ontvouwen.

Module 2: Voed jouw zelf bewust

Als je deze module hebt doorlopen, kun je:

 • De basisprincipes van intuïtief eten benoemen en intuïtief voeden toepassen;
 • Uitzoomen en ontdekken hoe je jouw zelf nu voedt (en wat de meest ideale situatie is);
 • Opmerken waar je jezelf onbewust nog saboteert;
 • Voedzame keuzes maken voor lichaam, ziel en geest;
 • Meer vertrouwen op jouw lichaam;
 • Met gemak een voedzame maaltijd maken in 30 minuten.
 • BONUS: Recepten e-book!

Module 3: Vertragen in het dagdagelijkse

Als je deze module hebt doorlopen, kun je:

 • Actief vertragen in het leven van alledag;
 • Jouw zenuwstelsel reguleren met behulp van praktische oefeningen;
 • Observeren hoe je lichaam reageert op diens omgeving;
 • De schoonheid van rust ervaren;
 • Terugschakelen en je agenda leger maken zonder gevoel van schuld en schaamte;
 • Onderscheid maken tussen belangrijke en urgente taken;
 • Met meer focus, aandacht en helderheid je dagen bewandelen.

Module 4: Richting in het dagdagelijkse

Als je deze module hebt doorlopen, kun je:

 • Jouw (kern)waarden benoemen;
 • Concreet gedrag koppelen op basis van jouw (kern)waarden, waardoor je meer voldoening ervaart in jouw dag;
 • Benoemen welk gedrag tot heen- of wegbewegingen leidt, zodat je kunt opmerken en kiezen;
 • Opmerken en kiezen zonder schuldgevoel;
 • Veel voldoening en vervulling ervaren gedurende de dag.

BONUS: Masterclass Integratieve Gedragsverandering

Module 5: Van onrust naar rust

Als je deze module hebt doorlopen, kun je:

 • Ongemak vaker de ruimte geven en daar met- of door heen bewegen;
 • Vertrouwen verwelkomen als basis;
 • Keuzes maken op basis van jouw innerlijk kompas;
 • Met gemak je telefoon wegleggen (en offline gaan);
 • Bewust jouw PAUZE-knop indrukken.

Module 6: Stilte in beweging

Als je deze module hebt doorlopen, kun je:

 • Verstilling (= combinatie van rust en verbinding) ervaren in je dag;
 • Jouw innerlijke heenbewegingen koesteren;
 • Zonder haat-liefde verhouding op social media aanwezig zijn;
 • De balans ervaren tussen AAN en UIT staan;
 • Met gemak offline gaan (zonder verleidingen);
 • Jouw diepste verlangens eren en ruimte geven.

Module 7: BONUS video's

Zes video's over o.a.:

 • Rust, ruimte en kinderen
 • Rust aan tafel
 • Kinderen en voeding
 • Curatief, preventief, expressief
€ 347,-

Liefdevol Voeden

 • E-learning: 7 modules met ruim 2 uur aan korte video (of podcast) opnames;
 • 5 live sessies met Saraï via Zoom voor verdieping en om jouw persoonlijke vragen te stellen;
 • Iedere maandag een overdenking om je in beweging te brengen;
 • Liefdevol Voeden journal, 60 blz om je te ondersteunen in het verbinden, vertragen, verstillen, voeden en integreren.

Liefdevol Voeden


Vertraag en verstil, zodat je kunt starten met voeden.

Ervaar een diepe stroom van rust in je hoofd, ruimte in je dag en richting in je seizoen.Niet goed, geld terug garantie.

Bij Fields Of Being willen we dat je 100% tevreden bent over onze diensten. Is het programma niet helemaal wat je verwacht had? Stuur ons binnen 7 dagen na aankoop een mail, dan krijg je direct je geld terug!

Veelgestelde vragen over Liefdevol Voeden

Wanneer start Liefdevol Voeden?

Van 1 oktober t/m 31 oktober. De eerste live sessie via Zoom zal op maandag 2 oktober plaatsvinden.

Kan ik in termijnen betalen?

Nee, helaas niet meer.

Ik heb een eetstoornis, kan ik mee doen?

Nee. We adviseren je om 1-op-1 aan de slag te gaan met een psycholoog of ervaren ACT-therapeut.

Ik ben (oud)topsporter, is dit ook iets voor mij?

Indien je actief wilt leren (en ervaren) om te vertragen en verstillen, dan is dit programma zeker iets voor jou.

Ik ben (para)medicus, kan ik ook mee doen?

Ja, natuurlijk. Zo lang je behoefte ervaart naar diepe rust en actief aan de slag wilt gaan met vertragen en verstillen, ben je ontzettend welkom om mee te doen. Leuk!

Hoelang behoud ik toegang tot de content?

3 jaar.

Ik twijfel, wat kan ik doen?

Dit programma is voor degene die (redelijk) zeker weet dat ie wil leren (en ervaren) om actief te vertragen en verstillen. Voor degene die weet dat er misschien ongemak bij komt kijken, maar desondanks de bereidheid voelt om daar mee te (leren) zijn. Indien je twijfelt, klik dan op de IK TWIJFEL knop en doe mee met de Zelf Zorg Bingo.

Kan ik even met Saraï sparren of dit iets voor mij is?

Nee, niet direct. Je kunt wel indirect @liefdevolvoeden volgen op Instagram.