Van 1 t/m 30 april 2023:

Movement Medicine

kom in beweging naar meer verbinding, vrijheid en vaardigheid.

Een maand lang online inspiratie, informatie en intentionele oefeningen om jou als mensgerichte professional verder in beweging te brengen én te houden. 

Beweeg mee en kom in je lijf”

Maak jezelf prioriteit

De Movement Medicine Maand brengt jou als mensgerichte professional verder in beweging, zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel. Je wordt een maand lang uitgedaagd om nog meer in jouw lijf te zakken en jouw instrumentschap te verdiepen. Hierdoor sta je beter in contact met jezelf en daarmee ook alle mensen die je mag ondersteunen.

Heb jij...

weinig inspiratie of motivatie?

 • Je vindt bewegen wel leuk en je weet dat het goed is, maar meestal kom je niet verder dan de standaard oefeningen

 • Je verlangt naar meer uitdagende beweegvormen, voorbij aan een standaard programma 

 • Je hebt geen zin in een sportschool abonnement of uitgekauwd programma 

 • Je wilt intuïtief bewegen onderdeel maken van jouw dag

Met behulp van de Movement Medicine Maand leer je de theorie achter intuïtief bewegen, zodat je weet wat er in jouw lichaam speelt als je aan diens behoeften wil voldoen. Je ontwikkelt de vaardigheid om beweging als medicijn in te zetten.

Heb jij...

een aantal jaar beweegervaring?

 • Je bewoog ooit met veel passie en plezier maar dat vlammetje is gaandeweg gedoofd. Je bent toe aan nieuwe uitdagingen
 
 • Je put vooral uit de verschillende vormen van bewegen die je al zijn aangeleerd en blijft hierdoor een beetje hangen in het ‘oude’
 
 • Je mist de intrinsieke motivatie of het vertrouwen om écht uit jezelf intuïtief in beweging te komen of valt dan al gauw in herhaling
 
 • Je wilt graag meer vaardigheid ontwikkelen zodat je in volle autonomie op jou unieke wijze kunt bewegen
 

Tijdens de Movement Medicine Maand ervaar je jouw eigen bewegingsvrijheid en ontdek je een nieuwe verfrissende manier van bewegen voorbij alle ‘regels’.

Ben jij...

een mensgerichte professional?

 • Je verlangt naar ware belichaming om met nog meer kracht en bezieling te doen wat je doet

 • Je gunt jezelf een betere conditie op alle vlakken omdat je weet dat daar jou groei zit

 • Je bent toe om jezelf uit te dagen naar een volgend niveau niet vanuit een externe bewijsdrang, maar vanuit volledige zelf-expressie

 • Je wilt meer leren over hoe jouw lichaam functioneert en communiceert met jezelf en de buitenwereld zodat je dit mee uitdraagt in jouw hele zijn

Met behulp van de Movement Medicine Maand vind je verdieping in je lijf, verken je jouw grenzen in beweging en vergroot je jouw lichaamsbewustzijn.

Dan is de Movement Medicine Maand
iets voor jou!

Dé maand die draait om belichaming en intuïtief bewegen, zodat je moeiteloos door de dag heen beweegt terwijl je jezelf blijft uitdagen.

Stel je eens voor…

Je start je dag vol energie en je hebt zin in je dag. Je checkt in met je lichaam en volgt de behoeften. Geen standaard sequence of monotoon programma, maar intuïtief, op gevoel en vol van vertrouwen. 

Je beweegt moeiteloos door de dag heen, want je voelt je aanwezig in jouw lichaam. Wanneer je wat stijfheid voelt, kom je rustig in beweging. Niet om te forceren, maar om te verkennen en het ruimte te geven. Je daagt jezelf uit en verlegt je grenzen, niet omdat het moet van jezelf of een ander, maar omdat je lijf er om vraagt en jij er uiting aan geeft.

Doordat je zo in tune bent met je lijf, voel je dat je meer in het leven staat. Je beweegt omdat je dat wilt en het jouw hoogste vorm van expressie is.

Mijn naam is Paul Venner. Met een koffer vol kennis, ervaring, belichaming en enthousiasme neem ik je mee op reis. Een maand lang online inspiratie, informatie en intentionele oefeningen gericht om jou in beweging te brengen én te houden.

Voor wie is deze maand?

De Movement Medicine Maand is voor de mensgerichte professional die verder in beweging wil komen, verlangt naar meer (intuïtief) bewegen en/of de relatie met het lichaam wil optimaliseren. Jouw eigen ontwikkeling in relatie tot bewegen staat deze maand centraal. 

Daniëlle
Read More
Tijdens Movement Medicine kwam ik meer in contact met mijn lichaam en voelde de streches erg goed.
Stephan
Read More
Heel fijn om op deze speelse wijze gewoon te voelen, niet volgens regels, maar gewoon door te bewegen.
Sanne
Read More
Mindblowing wat movement kan doen. Echt. Zo magisch wat er vrij komt door intuïtief te bewegen.

Na deze maand ervaar jij de 3V’s:

Vrijheid

Vrijheid in je beweging. Méér bewegingsvrijheid geeft je letterlijk meer ruimte om te bewegen door de dag heen op jouw unieke manier.

Verbinding

Verbinding met je lijf. Méér verbinding met je lijf haalt je uit je hoofd en brengt je in jouw lichaam. Minder piekeren door in verbinding te zijn.

Vaardigheid

Vaardigheid in je uitvoering. Alles wat je doet, komt voort uit bewegen. Je zult op een efficiëntere manier met impact door je dag heen bewegen.

De Movement Medicine Maand is de bekrachtiging die je nodig hebt om je eigen wijsheid te trainen.

Wat gaan we doen?

 • We starten op 1 april.
 • Je ontvangt dan toegang tot het online leerplatform met video’s én de besloten Instagram Community.
 • 5 modules met in totaal 4 uur aan videocontent. Je kunt de video’s op je eigen tempo bekijken.
 • Nul-meting met unieke integrale beweegscan (welke je op het eind weer zult herhalen).
 • 4 live masterclasses. Tijdens deze masterclasses deelt Paul verdiepende kennis, uitdagingen, filosofie en inspiratie.

LEERPLATFORM

Op ons online leerplatform staan 5 modules met in totaal 4 uur aan content voor je klaar. Korte, behapbare video’s met informatie, oefeningen en inspiratie om jou verder in beweging te brengen én houden. 

MASTERCLASs

Iedere donderdag in de maand april kun je online aanschuiven bij een verdiepende masterclass. In een uur tijd neemt Paul je mee in zijn kennis, filosofie en inspiratie. De laatste donderdag staat in het teken van een Q&A. Replays zijn beschikbaar.

COMMUNITY

Je ontvangt toegang tot de Fields of Being Instagram Community, waar je gedurende de maand extra inspiratie en support haalt om in beweging te blijven. Ook kun je je verbinden met gelijkgestemden, zodat ook na deze maand je beweegproces door gaat.

Doorloop een volledige cyclus

Expose ~ Explore ~ Expand ~ Express ~ Evolve
 

We laten je kennismaken met onze eigen Fields of Being cyclus, welke tijdens de Movement Medicine Maand gericht is op bewegen. Met behulp onze unieke integrale beweegscan, zul je in week 1 ervaren welke onderdelen extra aandacht en liefde verdienen. In week 2 ga je verder met verkennen (en spelen!). Om in week 3 te verruimen door middel van uitdaging en variatie. In week 4 komt alles samen in expressie: jouw instrumentschap. 

De Movement Medicine Maand geeft je de tools en inzichten om verder te evolueren als mens om te zijn wie je bent.

Ervaar meer vrijheid in je beweging, meer verbinding met je lijf en meer vaardigheid in je uitvoering.

Beweeg zoals bewegen bedoeld is

Inzicht, tools en duurzame verandering

 • Wél het inzicht om zelf te kunnen bepalen wat goed voor jou is, geen voorgekauwd programma met vaste oefeningen en herhalingen. 
 • Wél de tools die jou helpen beter door elke dag heen te bewegen, geen coach die jou begeleidt in de ‘perfecte’ uitvoering. 
 • Wél duurzame verandering zodat je in beweging komt én blijft, geen quick fixes. 
Seed & Soil Deelnemer 2022
Seed & Soil Deelnemer 2022
Read More
Ontzettend fijne beweegochtend d.m.v. Movement Medicine beleefd. Het werd geweldig begeleid door Paul. Heel bevrijdend om de dag zo te beginnen; contact te maken met je lichaam, in je lichaam te komen en daarbij goed te blijven ademen. Het was rustgevend, maar ook energie verwekkend.
Seed & Soil deelnemer 2022
Seed & Soil deelnemer 2022
Read More
Door de Movement Medicine kon ik contact maken met mijn lichaam. Luisteren naar wat bepaalde delen, mij te zeggen hadden. Ik kon er bij stil- staan, voelen en in dialoog gaan. Op die manier kon ik diverse inzichten ontvangen waar ik hedendaags nog met veel dankbaarheid op terugkijk. Sterker nog ik probeer het meer toe te passen in mijn dagelijks leven, zodat ik meer in verbinding ben met mijn lijf.
Seed & Soil Deelnemer 2022
Seed & Soil Deelnemer 2022
Read More
Erg fijn om te bewegen op je eigen intuïtie met de focus op de adem. Voorheen deed ik veel yoga videos, maar tijdens de movement Medicine kwam ik meer in contact met mijn lichaam en voelde de streches erg goed. Fijn om zo de dagen te beginnen. Paul gaf het ook erg fijn.
Previous
Next

we starten over

dagen
uur
minuten
seconden

Bekijk alle live sessies op je eigen tempo terug

Alles op een rijtje

dit ontvang je allemaal:

 • 4 uur aan digitale content via het online leerplatform (ook via gratis app voor je telefoon!) met kennis, opdrachten, oefeningen en inspiratie. Maximaal 10 minuten per video, zodat je snel in beweging komt!
 • 4 masterclasses met Paul via Zoom. 
 • Een unieke integrale beweegscan, samengesteld op basis van wetenschap, praktijk en 12+ werkervaring.
 • Een jaar lang toegang tot alle digitale content. Het jaar gaat in vanaf 1 april 2023. 

Paul Venner MSc.

wetenschap, praktijk en ervaring

Mijn hele leven ben ik met beweging en sport bezig geweest. Jarenlang zeer fanatiek en competitief, eerst als atleet, vervolgens als topsport coach. Als sporter was ik fit en in top conditie. En toch was het nooit goed genoeg. Als prestatiecoach wist ik veel en behaalde ik goede resultaten met sporters en teams. Toch kon het altijd beter.

De afgelopen jaren begon ik steeds meer onderliggende patronen te zien en herkennen. Beperkende patronen die me weg hielden bij werkelijke voldoening en vitaliteit. Ik liet de sport volledig los, bewoog steeds minder en kwam letterlijk tot stilstand. Ik schudde oude identificaties van me af en kwam los van belemmerende overtuigingen.

Vanuit die stilstand merkte ik op wat ik diep van binnen miste en waar mijn lichaam werkelijk behoefte aan had. Ik leerde weer te spelen en datgene toe te passen dat op dat moment nodig was en in beweging mocht komen. Beweging werd mijn grootste medicijn. Beweging die bijdraagt aan meer belichaming en daarmee meer bezieling. Beweging zoals het in essentie bedoeld is, namelijk als onze natuurlijke staat van zijn. 

Al mijn kennis en ervaringen die ik in de afgelopen 34 jaar heb mogen opdoen wil ik delen en beschikbaar maken voor een ieder om er uit te halen wat voor diegene dient. 
Een unieke structuur om richting te geven aan jouw proces. Een integrale zelfscan die jou het nodige inzicht geeft. Een toolbox aan oefeningen en toepassingen zodat jij zelf in vrijheid kunt bewegen naar meer verbinding met je lijf en vaardigheid in je handelen. 
Zodat jij weer met voldoening moeiteloos door je dag heen beweegt. Voor een gezond en vitaal leven van vandaag en morgen.

Niet goed, geld terug garantie.

Je krijgt 100% je geld terug als je niet tevreden bent en binnen 7 dagen een mailtje naar ons stuurt. De 7 dagen beginnen op de start van de Movement Medicine Maand.

Veelgestelde vragen

Je behoudt een jaar lang toegang tot het online leerplatform!

Jazeker. Tijdens deze maand ga je aan de slag met het verkennen van jouw eigen lichaam in relatie tot bewegen. Jouw eigen ontwikkeling en processen staan hier in centraal. Enige ‘voorkennis’ of ‘ervaring’ is dus niet nodig.

Tijdens deze maand word je meegenomen in het hele spectrum van bewegen en krijg je tools aangereikt om zelf te onderzoeken waar jouw aandacht naar toe hoort te gaan. Dit programma is geen vervanging voor een therapeut bij een blessure, maar kan wel juist erg goed als aanvulling gedaan worden. Je wordt uitgedaagd om telkens te kijken naar wat wél nog kan in plaats van wat allemaal niet kan. Je krijgt meer inzicht in je eigen lijf en bewegingen. Zo zul je met meer zelfvertrouwen en autonomie sterker en sneller herstellen van je blessure.
Ja. Hoewel je niet alle oefeningen 1-op-1 kunt overnemen of uitvoeren, leer je wel in mogelijkheden denken om te bewegen binnen jouw eigen specifieke situatie. Twijfel je? Stuur ons een mailtje dan denken we met je mee!

 

Nee, tenzij je weet wat je wel en niet kan doen (bijv omdat je al een gedegen beweegfundament hebt en eerder een specifiek zwangerschapsprogramma hebt gevolgd).

Je kunt tot 16 september instromen, daarna gaan de deuren dicht. Wanneer je deze editie mee doet, stap je in voor de allerlaagste prijs én ontvang je drie fantastische exclusieve bonussen (waaronder deelname aan de volgende editie in april 2023!).

 

Nee, helaas niet!

Movement Medicine Maand

1 t/m 30 april 2023

Paul Venner

Investering: €497 

(ex btw)

Vanaf 1 april toegang tot online portaal met 30 inspirerende video’s die je in beweging brengen.

Iedere donderdagochtend van 10:00-11:00u een online masterclass + Q&A via Zoom.