Wat we doen

Samen een plek creëren

Trainingen

Ben je toe aan verdieping, verbinding en verwondering? Dan ben je bij de trainingen van Fields of Being aan het goede adres. We geven verschillende verdiepende trainingen op het gebied van belichaming, bewustzijn en biodiversiteit.

We maken gebruik van onze wetenschappelijke achtergrond, expertises en werkervaring in de praktijk. Onze trainingen zijn mensgericht en slaan een brug tussen wetenschap, natuur en praktijk.

In november kun je mee doen met de halfjaar training Embodied Being.

programma’s

Wil je een korte deep dive maken? Dan zijn onze (online) programma’s iets voor jou! In een relatief kort tijdsbestek dompel je jezelf onder in de gelaagde wereld van jezelf. Ontdek wat in jou beweegt en ervaar de ruimte om daar mee te zijn.

Onze programma’s zijn voedend, verfrissend en vernieuwend. We reiken je praktische tools, verbinding en ervaring aan, waarmee je jezelf op een diepere laag zult leren kennen, zien en verwelkomen.

Kinderopvang

We geloven in de kracht van verschillende generaties op een plek. Daarom zal onze plek in wording een eigen kinderopvang krijgen, zodat ouders hun kroost kunnen meenemen wanneer zij naar Fields of Being komen. We zullen gebruik maken van de natuur om te spelen, ontwikkelen en leren.

Stel je voor, je hoeft geen oppas te regelen wanneer je iets voor jezelf wilt doen. In de ochtend kom je aan bij Fields of Being. Je dropt je uk(kies) af bij onze opvang en stapt zelf in jouw ruimte. Jij dompelt je onder en voor je uk(kies) wordt gezorgd. Aan het eind van de dag eten we met iedereen samen een voedende maaltijd, voordat jullie weer op huis aangaan.

We hopen in 2024/2025 deze plek te kunnen realiseren. Door met ons te werken, draag je bij aan de totstandkoming van deze unieke plek.

Hoeder voor het land

Heb je behoefte om je even terug te trekken in de natuur? Word je uitgedaagd in het dagelijks leven en wil je even tot jezelf komen? Dan ben je welkom bij Fields of Being, een plek in wording.

Je kunt minimaal één tot maximaal drie weken intern bij ons verblijven. Tegen kost en inwoning bieden we je een liefdevol en ruimtelijk dagprogramma aan, waarbij je meehelpt op onze plek. Denk aan schoffelen, oogsten, bouwen, opruimen en meer.

Zo kun jij tot jezelf komen en de ruimte in jezelf weer ervaren, terwijl je ons meehelpt met hoeden voor het land.

We hopen in 2024/2025 deze plek te kunnen realiseren. Door met ons te werken, draag je bij aan de totstandkoming van deze unieke plek.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten en filosofie?

Schrijf je dan in voor onze digitale nieuwsbrieven en we houden je op de hoogte.