Wie we zijn

Hoeders, trainers en visionairs

Wij geloven…

… in een plek waar ieder mens kan zijn wie het is. Dat je de ruimte voelt om alle delen van jezelf te verwelkomen. Een voedzame plek waar je mag ontdekken, spelen, snoeien, groeien en bloeien.

Onze pijlers, de 3B’s

Bezinning • belichaming • biodiversiteit

Paul Venner

Brengt je in beweging

Met ruim 10 jaar werkervaring in de topsport als prestatiecoach en een achtergrond in bewegingswetenschappen, brengt Paul je weer in beweging zoals het bedoeld is. Hij is de uitvinder van de Aquabag en het gepatenteerde Hydrovest.

Met zijn Movement Medicine lessen, laat hij je ervaren dat er vooral veel ruimte in beweging zit. Samen met de adem en zijn handpannen, neemt hij je mee op reis in jouw lichaam. Daarnaast is Paul een natural philosopher en schijnt hij graag zijn licht op belangrijke hedendaagse thema’s.

Saraï Pannekoek

voedt jouw zelf bewust

Als voormalig sportdiëtist, wetenschapper en gedragstherapeut, ondersteunt Saraï in het voeden van jouw lichaam, ziel en geest. Voeden, zoals voeden bedoeld is.

Ze slaat moeiteloos bruggen tussen wetenschap, praktijk, persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Tijdens haar sessies luistert ze naar de taal van lichaam en ziel, en biedt ze ruimte en veiligheid om daar gehoor aan te geven. Saraï is een vriendin van de ziel pur sang en helpt je graag om het dagdagelijkse te verwelkomen.

Waarom Fields of Being

Onze droom

Het is onze droom om een fysieke plek in de natuur aan te kopen, zodat we samen kunnen snoeien, groeien, bloeien en hoeden voor het land.

Deze plek laat je herinneren wat het betekent om mens te zijn. Het omvat minimaal twee hectare grond voor een (medicinaal) voedselbos, een groepsruimte en praktijkruimtes voor 1-op-1 sessies.

Manifest

Wij geloven in de drie pijlers;
bezinning, belichaming en biodiversiteit
als basis van een verbindend, vrij en veerkrachtig leven.

Wij verkennen het ritme van de natuur.
Wij herkennen de levenskracht van de natuur.
Wij erkennen dat we onderdeel zijn van de natuur.

Wij geloven in de kracht van samen.
Samen bouwen we aan de wereld van vandaag en morgen.
Samen hoeden we voor een divers ecosysteem — zowel in als buiten onszelf.
Samen bewandelen we ieder ons eigen pad.

We geven ruimte aan onszelf en daarmee aan ieder ander levend wezen om te zijn.

Wij zijn waar tijd de ruimte krijgt.