Echte mensen, bewezen expertise

Met enthousiasme en effectiviteit begeleiden we missie gedreven professionals om ruimte te maken voor hun natuur, zodat ze niet opbranden maar blijven aanwakkeren.

Wij zijn op missie.

We geloven in het verbinden van economie en ecologie om weer met de natuurlijke ritmes mee te bewegen, waardigheid en zingeving te ervaren en bij te dragen aan het leven.

Paul Venner

BRENGT JE IN BEWEGING


Met meer dan 10 jaar ervaring als prestatiecoach in de topsport en een achtergrond in bewegingswetenschappen, is Paul de drijvende kracht achter jouw hernieuwde beweging. Als uitvinder van de Aquabag en het gepatenteerde Hydrovest weet hij hoe beweging werkelijk bedoeld is voor ons als mensen.


Met zijn frisse kijk op beweging, gestoeld op een stevig wetenschappelijk fundament en inspiratie uit de natuur, laat hij je de ruimte in beweging ontdekken. Samen met de ademhaling en zijn handpannen neemt hij je mee op een innerlijke reis door jouw lichaam. Bovendien is Paul een natuurlijke filosoof die zijn licht graag laat schijnen op belangrijke hedendaagse thema’s.

Saraï Venner

VOEDT JOUW ZELF BEWUST


Als (voormalig) sportdiëtist, wetenschapper en gedragstherapeut combineert Saraï moeiteloos haar kennis en ervaring met de praktijk. Ze begeleidde 8+ jaar topsporters en teams op het gebied van voeding, prestatie en gedrag. Ze schreef jarenlang voor het wetenschappelijke platform I'm a Foodie en in 2017 kwam haar eerste boek, en tevens bestseller, uit: Eet als een atleet.


Tijdens haar (groeps)sessies luistert ze met aandacht naar de taal van jouw lichaam, ziel en geest. Haar helderheid, scherpte en diepte zorgen voor een veilige en liefdevolle bedding om kernprocessen te laten ontvouwen.

Onze kernwaarden

AUTHENTICITEIT

We omarmen authenticiteit als kompas voor persoonlijke groei en geven elkaar de ruimte om te ontdekken, omarmen en ontvouwen.

SAMENWERKEN

De kern van ons fellowship, waar we de kracht van de groep en ieders individuele afstemming gebruiken. We vertrouwen onszelf en elkaar.

IMPACT

Onze drijfveer om samen te bouwen aan integrale vitaliteit, om naar persoonlijke levens, ook collectieve vraagstukken te kunnen beantwoorden. 

Bewezen ervaring: jarenlange expertise opgebouwd.


Met bewezen expertise en jarenlange ervaring in zowel de topsport als de wetenschap, zijn Paul en Saraï geen onbekenden als het gaat om hard werken en streven naar excellentie.


Ze ontdekten dat ware vervulling niet alleen voortkomt uit externe prestaties en erkenning. Door te vertragen, verstillen en werkelijk luisteren naar interne wereld, ontdekten ze dat autonomie, verbinding en competentie de sleutels zijn tot een leven met voldoening.


Paul en Saraï geloven niet in oppervlakkige trends en waaien niet met iedere wind mee. In plaats daarvan bouwen ze aan het herstel van onze natuur, met oog op een gezonde toekomst voor onze kinderen.


Hun unieke benadering combineert expertise met belichaming, en moedigt je aan om alle delen van jezelf te ontmoeten en omarmen. Als trainers, gidsen en mentoren bieden Paul en Saraï een veilige en ondersteunende ruimte om samen bij te dragen aan de wereld van vandaag en morgen.

Fun Facts:

Paul is de bedenker van de internationaal erkende trainingstool Aquabag en het gepatenteerde Hydrovest.
Saraï won in 2020 de Women's Health Gamechanger Award, was jurylid van de Food100 in 2019 (en stond in 2018 zelf in de Food100) en won in 2016 de TalentAward van de Nederlandse Vereniging voor Diëtisten.
Paul is opgegroeid op een melkveehouderij en heeft sinds zijn jeugd een passie voor planten. Hij verdiepte zich in biomimicry, agroforestry, voedselbossen en syntropie.
Paul kun je wakker maken voor versgebakken zuurdesembrood met geklaarde boter en rauwe honing. Saraï kun je beter laten slapen (haha).
Paul & Saraï richtten in 2016 de Sustainable Athlete Foundation op om meer bewustwording te creeren voor duurzaamheid in de (top)sport.

Waarom Fields Of Being?

SAMEN MAKEN WE VERSCHIL

In onze eigen reis hebben we kostbare lessen geleerd over de waarde van menselijke verbinding, vooral tijdens de donkere winters van ons bestaan. Juist in die momenten beseften we dat een drukke carrière en de zoektocht naar status niet de sleutels zijn tot vervulling. Het gaat om de oprechte verbinding, het luisteren naar elkaar, de stilte en de zachte aanmoedigingen.


We ontdekten dat transformatie niet te haasten valt, maar dat er in die tijden van groei en verandering schitterende parels verborgen liggen. Daarom omarmen we onze menselijkheid, in alle seizoenen van het leven. We willen je uitnodigen om hetzelfde te doen.


Bij Fields of Being ben je welkom in al je facetten. Hier creëren we een veilige en liefdevolle ruimte waarin je jezelf kunt zien en zijn, en waarin je mag snoeien, groeien en bloeien.